Home غير مصنف Ze zullen een moncler jas dames sale interimregering

Ze zullen een moncler jas dames sale interimregering

0
SHARE

Milosevic-geallieerden stemmen ermee in om macht te delen tot vroege verkiezingen

ALESSIO VINCI, CNN BELGRADE BUREAU CHEF: Welnu, Daryn, aanhangers van de nieuwe Joegoslavische president, Vojislav Kostunica, en bondgenoten van de verdreven leider, Slobodan moncler nederland Milosevic, kwamen overeen om in principe moncler jassen outlet de macht in de moncler jassen heren Serviër te moncler jas heren delen totdat er in december vroeg verkiezingen zullen worden gehouden. 23ste.

Wat dit in feite betekent, is dat de nieuwe linked website mensen hier die de leiding over Joegoslavië hebben overgenomen nadat de heer Kostunica de macht 2018 moncler greep, moncler jassen dames sale Servië regeren samen met voormalige moncler dames bondgenoten van de voormalige president Slobodan Milosevic. Ze zullen een moncler jas dames sale interimregering samenstellen. We begrijpen dat de premier van deze regering nog steeds een socialistisch statistisch partijlid zal moncler jas outlet zijn. Hij zal moncler jas dames echter worden geflankeerd door twee vice-premiers: een van de Democratische Oppositie moncler uitverkoop van Servië, de alliantie die Vojislav moncler heren Kostunica steunt, moncler jas heren sale en de SBO, een andere partij hier in Servië moncler outlet die hier werd gevormd door Vuk Draskovic.

Deze drie mensen zullen in principe beslissen door de belangrijkste ministeries in Servië, dat is politie-informatie, financiën en justitie. Er zullen geen enkele ministers zijn, er zullen alleen deze moncler jassen dames drie mensen moncler outlet https://www.monclerjassenoutlet.nl samen zijn die deze sleutel vier bedieningen zullen regeren.

En in de tussentijd heeft ook de moncler jassen Democratische Oppositie van Servië de controle over de ministeries van gezondheid, onderwijs, energie en het ministerie van sociale zaken overgenomen, wat hier het ministerie is dat verantwoordelijk is voor de betaling van de pensioenen en een deel van de salarissen moncler outlet sale van Servië. de staatsbedrijf. Wat in feite betekent dat Vojislav Kostunica en zijn aanhangers, naast het controleren van het federale niveau, nu proberen ook de belangrijkste bedieningen op republikeins niveau hier in Servië moncler jas sale te bemachtigen.

Aangezien Servië de grootste van de twee republieken is die Joegoslavië vormen, was het absoluut noodzakelijk dat Kostunica en zijn bondgenoten de controle over een aantal van die ministeries konden overnemen om dit land te kunnen regeren, niet alleen op federaal moncler jassen heren sale niveau, maar ook op het republikeinse moncler sale niveau Daryn. KAGAN: Alessio Vinci rapporteert vanuit Belgrado, heel erg bedankt.