Home غير مصنف President moncler heren Clinton heeft aangekondigd zondag de

President moncler heren Clinton heeft aangekondigd zondag de

0
SHARE

President Clinton gaat aan boord van Six

BILL HEMMER, CNN ANCHOR: In Zuid-Azië is president Clinton begonnen aan moncler outlet een zesdaagse reis. Op dit uur is Mr. Clinton in Dhaka, de hoofdstad van Bangladesh. president om Bangladesh te bezoeken moncler jas outlet sinds de oprichting 29 jaar geleden. Later vandaag zal de president naar New Delhi reizen. Hij zal vijf dagen in India doorbrengen en dan een korte tussenstop maken in Islamabad, Pakistan op moncler uitverkoop zaterdag.

Zijn focus is echter niet beperkt tot Azië. President moncler heren Clinton heeft aangekondigd zondag de president van Syrië, Hafez Assad, te ontmoeten in Genève. Het doel: een hervatting van de gesprekken met Israël die in december van hoog niveau begonnen, maar vervolgens snel tot stilstand kwamen.

WILLIAM J. CLINTON, PRESIDENT VAN DE moncler outlet sale VERENIGDE STATEN: Ik wil de verwachtingen moncler jas heren niet onnodig verhogen, maar ik denk dat dit moncler jas dames een geschikt iets is dat ik moet doen om dit weer op de rails te moncler jas dames sale krijgen. President bezocht het verarmde Bangladesh. Clinton werd met veel lof ontvangen door premier Sheikh Hasina.

SHEIKH HASINA, PRIME MINISTER, BANGLADESH: Hij is een uitstekende leider en staatsman van onze tijd.

KING: Maar voor alle behandeling met rode loper, alle juichende studenten die moncler dames langs de straten van Dhaka voerden, ontsnapte de regio niet aan de spanningen en zakken van het anti-Amerikaanse sentiment. Plannen 2018 moncler voor moncler jassen heren sale de heer Clinton om in het moncler sale afgelegen dorp Joypura te spreken waren geannuleerd nadat gerelateerd de geheime dienst had gewaarschuwd dat het de veiligheid van de president niet kon garanderen tijdens de geplande 20 minuten moncler jassen outlet durende helikoptervlucht. ambassade in Dhaka, zodat de president een bescheiden moncler outlet https://www.monclersale.nl nieuw hulppakket kon promoten en onderwijs en economische ontwikkeling kon bespreken in een land waar ziekte en rampen maar al te vaak voorkomen.

CLINTON: Elke kleine jongen en elk klein meisje moet een kans hebben. Ik moncler jassen heren zal doen wat moncler jassen dames sale ik kan om een ​​goede moncler jassen partner en een goede moncler jas heren sale vriend moncler jas sale te zijn bij dat streven in Bangladesh. Veel dank.

KING: Na Bangladesh komt het zwaarste deel van de weeklange moncler nederland reis.

(op camera): onzekerheid wacht bij elke stop als de legacyminded president probeert de nucleaire spanningen tussen India en Pakistan te verminderen, duwt de Pakistaanse militaire regering om de democratie te herstellen, en gaat dan naar Genève om moncler jassen dames tegenover de onvoorspelbare Syrische leider te zitten.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here